Schrijf je in voor de Sperwerfeesten

Op zondag 8 september komt onze klassieker er weer aan: schrijf je in voor de barbecue vanaf nu. 

Ben je erbij op onze barbecue à volonté (vlees of vegetarisch), om bij te praten en te klinken op een blij weerzien met het grote Sperwernetwerk? Net als vorig jaar staan ook een ijssalon, kinderanimatie, een tombolatrekking en de Sperwershop op het menu. In die laatste kan je de mooie werken en lekkere producten die in de afgelopen tijd in de Sperwerateliers tot stand kwamen bekijken en aankopen. Ook dit jaar zal betalen met Payconiq mogelijk zijn op de barbecue en in de Sperwershop. 

 

Sponsors gezocht

Het jaarlijkse succes van de Sperwerfeesten is deels te danken aan de gulle steun van onze sponsors. Wens je het logo van jouw zaak op de placemats en de affiches van de Sperwerfeesten te zien? Neem dan contact op met info@desperwer.be of 09 348 53 34! Samen maken we er een spetterend feest van.

Prijzen en inschrijving barbecue

  • Inschrijven kan per mail naar info@desperwer.be of telefonisch op 09 348 53 34. Ontvangers van De Sperwerkrant kunnen ook inschrijven via de invulstrook in de krant. 
  • Je inschrijving is geldig na betaling op BE19 4433 6049 1112 met vermelding van ‘BBQ’ + je naam.
  • Uiterste inschrijfdatum: 30 augustus 2024.
  • Prijzen barbecue: BBQ vlees € 21 / BBQ vegetarisch € 21 / BBQ vlees – kind (-12j) € 14 / BBQ vegetarisch – kind (-12j) € 12 / drankkaart € 5

Deel

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud